Over

MULTI-TUIN en LANDSCHAP

MULTI-TUIN en LANDSCHAP (MTL) is een professioneel GWW-bedrijf met een accent op GROEN-projecten. MTL heeft uiteenlopende opdrachtgevers zoals aannemers, projectontwikkelaars, architecten, semi-overheden, overheid (gemeenten), ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, scholen, bedrijven, fabrieken, waterschappen en natuur- en landschapsorganisaties en particulieren.

De diensten bestaan uit de aanleg en het onderhoud van tuinen, speelterreinen, groenvoorzieningen, complete terreininrichtingen, waterbouwkundige werken (beschoeiingen, damwanden, bruggen, steigers) en onderhoud- en beheerwerkzaamheden.

Onze werkwijze

Vakmanschap en verantwoordelijkheid

Wij onderscheiden ons door het vakmanschap van ons personeel. Onze medewerkers hebben een proactieve en no-nonsense werkhouding, zijn vakkundig en breed geschoold. Daarnaast heeft iedere medewerker zijn eigen specialisme. Wij voeren zoveel mogelijk werk uit in eigen beheer.

Als bedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van kwaliteit, oplevertijd, budget, service, milieu, arbeidsomstandigheden en duurzaamheid.

HIP Groen B.V. is een zusteronderneming van MULTI-TUIN en LANDSCHAP. HIP Groen produceert en verkoopt o.a. duurzame beschoeiingen, damwanden en faunavoorzieningen.

Certificeringen

MULTI-TUIN en LANDSCHAP heeft de volgende certificaten op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit en CO2-reductie:

logo 1 vca 150x150px
logo 2 iso 9001 150x150px
logo 3 groenkeur 150x150px
logo 4 co2 150x150px

Over

Wet natuurbescherming

De Wet natuurbescherming zorgt dat de Nederlandse natuur beschermd wordt. (Beschermde) planten en dieren mogen niet zomaar beschadigd of gedood worden. Om werkzaamheden uit te kunnen voeren in de natuur zijn daarom ook bepaalde certificeringen nodig. Onze werknemers beschikken over certificaten niveau 1, 2 en 3 om te werken volgens de gedragcodes Wet natuurbescherming.

Over

Onze partners

MULTI-TUIN en LANDSCHAP werkt samen met onderstaande organisaties op het gebied van beroepsonderwijs, natuurlijk spelen en het herstellen van natuur- en landschapswaarden. Wij zijn bovendien een erkend leerbedrijf.

Over

Vacatures

Uw (open) sollicitatie is altijd welkom. Aangezien wij een erkend leerbedrijf zijn, hebben we regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor groen- en GWW-opleidingen. U kunt uw sollicitatie in de vorm van motivatie en CV vrijblijvend toesturen aan dhr. E. Hogendoorn (e.hogendoorn@multituin.nl).

Over

Ons machinepark

Wij beschikken over een uitgebreid en gespecialiseerd machinepark van kleine en middelgrote machines. Met dit machinepark zijn wij in staat om projecten efficiënt en met hoge kwaliteit uit te uitvoeren. Regelmatig ontwikkelen we in eigen beheer hulpstukken en machines, om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met ervaren monteurs.