Multi-Tuin en Landschap

Groene diensten in de buitenruimte

Multi-Tuin en Landschap is specialist als het aankomt op aanleg en onderhoud van voorzieningen in de buitenruimte. Multi-Tuin beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de branche en 20 vakmannen. Hierdoor zijn wij in staat om ook bij uitdagende opdrachten tot een fantastisch resultaat te komen.

Onze dienstverlening bestaat uit de aanleg van tuinen, speelterreinen, groenvoorzieningen, complete terreininrichtingen, waterbouwkundigen werken (beschoeiingen, damwanden, bruggen, steigers) en onderhoud- en beheerwerkzaamheden. Ook grotere groenprojecten zoals het compleet renoveren van oude groenvoorzieningen in stadsdelen en wijken, behoren tot de werkzaamheden.

Multi-Tuin en Landschap

Groenvoorzieningen

Multi-Tuin en Landschap is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van groenvoorzieningen. Onder groenvoorzieningen valt alles van het aanleggen van het aanplanten van één boom tot het aanleggen van plantsoenen en parken. Bij de aanleg van groenvoorzieningen zijn wij dankzij onze expertise en onze middelen in staat om het totaalplaatje te leveren. Dat zorgt er bovendien voor dat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Multi-Tuin en Landschap

Waterwerken

Het aanleggen van steigers, beschoeiingen, damwanden, bruggen en andere voorzieningen in en rondom het water is één van onze specialismes. Met onze hoogwaardige apparatuur en vakmannen weten wij zelfs voor de meest unieke situaties een oplossing op maat te creëren.

Onze diensten rondom waterwerken bestaan uit het aanleggen van bruggen, steigers en kunstwerken, en het toepassen van oeverbescherming in de vorm van beschoeiingen en damwanden.

Multi-Tuin en Landschap

Speelvoorzieningen

Spelen is een belangrijk element voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom is het belangrijk om voldoende speelplekken te hebben in de buitenruimte. Wij zijn in staat om klassieke speeltuinen en speelvelden aan te leggen en zijn experts in het concept van natuurlijk spelen. Wij hebben al vele natuurspeelplaatsen aangelegd en hebben ook nauw contact met ontwerpers.

Multi-Tuin en Landschap

Terreininrichting

Wij hebben jarenlange ervaring in het inrichten van parken, natuurgebieden en kleinschalige nieuwbouw. Alle werkzaamheden die nodig zijn zoals grondwerk, riolering, verhardingen, plantwerk, hekwerken, meubilair en verlichting kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

Multi-Tuin en Landschap

Tuinen

Multi-tuin en Landschap heeft 20 jaar ervaring in de aanleg van tuinen. Wij kunnen u van dienst zijn met ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin of bedrijfstuin.

Multi-Tuin en Landschap

Schoolpleinen

Dankzij ons multidisciplinaire vakmanschap is Multi-Tuin en Landschap de ideale partner bij de inrichting van een nieuw schoolplein. Ons specialisme ligt bij het inrichten van groenblauwe schoolpleinen. Hierin voeren wij alle werkzaamheden uit in eigen beheer, van het aanplanten van groen, tot het plaatsen van (natuurlijke) speeltoestellen.