Heeft uw project technische uitdagingen?

Technisch maatwerk

Is uw project vastgelopen op een technisch aspect? Zijn de kosten voor traditionele technische oplossingen boven uw budget gestegen? Zoekt u naar een duurzamere en hoogwaardige oplossing? Bij Multi-Tuin en Landschap (MTL) staan we klaar om u te helpen! Wij proberen de passie voor ons vak te vertalen naar maatwerkoplossingen die buiten de gebaande paden gaan.

Ontdek onze maatwerk oplossingen!

MTL: Uw Partner in Technisch Maatwerk

Met innovatie in ons DNA streven we naar voortdurende verbetering en technisch maatwerk, waarbij we pionieren om nieuwe oplossingen te vinden. Onze hoogste prioriteit is kwaliteit, zonder enige concessie. We garanderen de hoogste normen om aan uw verwachtingen te voldoen. Tegelijkertijd blijven we ons inzetten voor duurzaamheid door milieuvriendelijke oplossingen te bieden. En dit alles doen we terwijl we betaalbare opties aanbieden. Zo zijn onze maatwerkoplossingen toegankelijk tegen de laagst mogelijke kosten.

Terwijl traditionele methoden misschien voor de hand liggen, kijken wij altijd naar alternatieve mogelijkheden. Technisch inzicht en een gezond boerenverstand gaan hand in hand en creëren kwalitatieve hoogstandjes die u een hoop geld besparen. Dit kregen we voor elkaar bij een brugrenovatie in IJmuiden.

Maatwerk nodig?

Multituin
Laageind 11a
3465 KG Driebruggen

Stel direct uw technische vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technisch maatwerk

Technisch hoogstandje

Het behoud van het ongerepte karakter van het bos na de storm was van essentieel belang bij het ontwerpen en bouwen van deze loopbrug. Technisch maatwerk was nodig om de brug te integreren in het natuurlijke landschap, rekening houdend met de unieke kenmerken van het bos, zoals de boomgroei, de bodemgesteldheid en de aanwezigheid van planten en dieren. Dit vereiste gedetailleerde analyse en planning om de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Daarnaast moest de loopbrug verschillende niveaus overspannen, wat extra uitdagingen met zich meebracht voor het ontwerp en de constructie. Technisch maatwerk was nodig om de stabiliteit en stevigheid van de brug te waarborgen, rekening houdend met de variërende hoogtes en terreinkenmerken. Dit omvatte het gebruik van speciale materialen, ingenieuze constructietechnieken en zorgvuldige plaatsing om een veilige en functionele loopbrug te creëren die harmonieerde met het natuurlijke landschap.

Technisch maatwerk

De eenvoud van maatwerk

Expertise inhuren hoeft niet altijd duur te zijn. Vaak kunnen wij vanuit MultiTuin & Landschap een unieke oplossing bieden, die prijsconcurrerend is en kwalitatief minstens net zo goed als een conventionele oplossing.