Aanleggers van de leefomgeving

Bruggen

Met de grote hoeveelheid waterwegen, slootjes en rivieren die we in Nederland hebben zijn bruggen een essentieel onderdeel van de infrastructuur. Bij Multi-Tuin en Landschap zijn we breed gespecialiseerd als het aankomt op het bouwen van  bruggen, maar ook op het gebied van renovatie en onderhoud aan bruggen. Zelfs bij complexe situaties weten wij altijd een passende oplossing te bieden, doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met bruggen. Voor ons is geen brug te ver.

Bruggen

Bruggen bouwen

Bij Multi-Tuin en Landschap hebben we het gehele proces van bruggen bouwen in eigen beheer. Dat begint al bij het ontwerpen en de constructieberekeningen voor de te realiseren brug. Nadat alle vergunningen goed zijn gekeurd gaan wij met een team specialisten aan de slag om de brug te bouwen.

Bij de bouw van bruggen hebben wij het gehele bouwproces in eigen hand, van het aanleggen van de fundering tot het straatwerk en het aanbrengen van de laatste details. Doordat het gehele proces bij ons in eigen beheer gebeurt heeft u ook tijdens de volledige duur van het project één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk!

Bij Multi-Tuin en Landschap zijn wij met name gespecialiseerd in de aanleg van voetgangers- en fietsbruggen, maar ook voor kleine verkeersbruggen hebben wij de nodige expertise in huis.

Bruggen

Renovatie van bruggen

Naast het bouwen van bruggen zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van bestaande bruggen. Hierbij kunt u onder andere denken aan het vervangen van het brugdek of het herstellen van schade aan de brug. Hiervoor weten wij dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring vaak een unieke oplossing te vinden die dezelfde of betere kwaliteit biedt als conventionele oplossingen en die tevens kostenefficiënter zijn. Voor iedere casus weten wij een oplossing en wij denken graag mee met de uw wensen bij de renovatie van bruggen. Na de renovatie kan de brug weer jaren lang dienst doen.

Bruggen

Maatwerk bij aanleg en renovatie

Heeft u een unieke en uitdagende casus die op papier bijna onmogelijk lijkt? Dan gaan bij ons de handen jeuken om ermee aan de slag te gaan. Onze jarenlange expertise zorgt er namelijk voor dat wij juist voor complexe situaties unieke oplossingen bedenken waardoor dat project tóch uitvoerbaar blijkt.

Bij Multi-Tuin en Landschap bedenken wij oplossingen op maat waardoor de aanleg of renovatie van een brug van nagenoeg onmogelijk naar mogelijk gaat. Ons team werkvoorbereiders zijn gespecialiseerd in het zoeken naar en vinden van een aanpak die net even anders is. Zo kunnen wij maatwerk bieden wat kwalitatief minstens net zo goed zo goed is als andere oplossingen en dit vaak goedkoper aanbieden. Zo wordt het voor u een win-win situatie!

Bruggen

Klein onderhoud aan bruggen

Om het maximale uit de technische levensduur van een brug te halen is onderhoud van belang. Een goed onderhouden brug gaat langer mee en bespaart daardoor dus kosten, omdat de brug minder vaak groot onderhoud nodig heeft. Ook dit kleine onderhoud kan door Multi-Tuin en Landschap in eigen beheer worden uitgevoerd. Denk aan onder andere het herstel van de slijtlaag op het brugdek of een antislip behandeling.